آموزشی ، مقالات برتر رایگان ، فن نویسندگی رمان

مقالات برتر رایگان ، آموزشی فن نویسندگی از اساتید رسمی و بنام

آموزشی ، مقالات برتر رایگان ، فن نویسندگی رمان

مقالات برتر رایگان ، آموزشی فن نویسندگی از اساتید رسمی و بنام

اموزشی ، شما هم میتوانید بنویسید

دوستان سلام بنده شهروز براری صیقلانی هستم ک با مخفف شین براری طی یک دهه بیست و یک جلد کتاب با کمیت بالای 340 صفحه در هریک به قلم بنده ی حقیر و چندین اثر رمان و داستان کوتاه و بلند با ناشرین این مرز بوم به بازار کتاب عرضه کردم اما تحصیلاتم در دانشکده ی فنی رامسر بوده ، پس شما نیز میتوانید.

. نوشتن داستان مثل پرداختن به خیلی از کارهای دیگر اصول و ساختاری دارد که باید مطالعه کرد،آموزش دید و یاد گرفت . اما برای یک علاقه مند به داستان نویسی ضرورتی ندارد که در آغاز راه سبکهای هنری را بشناسد، اصطلاحات تخصصی و قواعد و عناصر داستان را بداند، حتی رفتن به کلاسهای داستان نویسی قبل از اینکه خودتان دست بکار نوشتن نشده اید هدر دادن پول و وقت است و توصیه نمی شود .
همچنین کتابهای آموزش داستان نویسی اغلب با پرداختن به مباحث تئوری وتحلیلی و استفاده از واژه های فنی و تخصصی خواننده مبتدی و تازه کار را گمراه می کند. بدیهی ست این کتابها عموما برای نویسندگان حرفه ای سودمند می باشد نه برای نو قلمان مبتدی .همینطوراصول و قواعد داستان نویسی به منزله وحی منزل و حکم مطلق نیست که می بایست همه از آن پیروی نمایند. به عبارت دیگراین مطالب تنها قواعدی هستند که سبک و شیوه نگارش داستان امروزی را بنا نهاده اند . در اینسلسله مباحث آموزشی سعی شده است آموزش داستان نویسی گام به گام و به زبان ساده بهدور از پیچیدگی ها ی فنی و اصطلاحات حرفه ای برای همه افراد علاقه مند در هر سن و سال باهر رشته تحصیلی و شغل بگونه ای بیان شود که به تدریج و طی تمرینهای دوره ای با تعارف و جایگاه هر کدام در داستان آشنا شوند.داستان نویسی و یا بطور کلی نوشتن فن و مهارتی ست که بر دو پایه استوار است که همواره می بایست مد نظر قرار گرفته و بطور مستمر ادامه یافته و تکرار گردد . این دو اصل نوشتن و خواندن است . 
shahrooz66barari@gmail.com
 به راستی ترس از نوشتن مانع بزرگی است. خیلی ها جرات(غلبه بر ترس از نوشتن)اولین گام در نوشتن ندارند و همواره و همیشه در همین ترس می مانند. اگرواقعا احسـاس می کنید چیزی شما را به این سو می کشد و دلتان برای نوشتن یک مطلب لک زده است یا توان با لفعلی رادر خود متصور هستید و نمی دانید چگونه بنویسید مهم نیست . همین حالا کاغذ و قلم بردارید و شروع کنید. اولین گام در نوشتن شجاعت است. 
shahrooz3barari@gmail.com
ترس را کنار بگذارید و بنویسید . مهم نیست که چه می نویسید و چگونه می نویسید مهم این است که با شجاعت تمام آنچه دلتان می خواهد را بروی کاغذ بیاورید. همین نوشته امروز شما مهمترین مطلبی ست که می نویسید درست به این دلیل که ترس را کنار گذاشته اید .نوشتن شــوق و اشتیاق را در شما بیشتر می کند. فــــکر و خیال را پرواز می دهد و دست شما را روانتر می کند . نیازی نیست اولین نوشته هایتان را برای دیگران بخوانید . بنویسید وبرای خودتان بخوانید . حتی نوشته هایتان را پاره کنید . هیچ اشکالی ندارد .نوشته هایتان می تواند بخش کوتاهی از یک خاطره باشد. میتواند ثبت وقــایع روز مره دورو برتان باشد. میتوانید نظرتان را در باره دوستانتان بنویسید . می توانید احساستان را به فرزند تان، همسرتان و دوستتان بنویسید . باتوجه به اینکه هر کدام از واژه های خاطره ، گزارش خبر ، مقاله و…تعریف خاص خودشان را دارند، هنگامی که بصورت حرفه ای وارد مقوله های مذکورشویم می بایست اصول و قواعد هر کدام را بدانیم اما دراینجا نیازی نیس برای نوشته هایتان چهار چوب و تعریفی در نظر بگیرید چرا که این مهم در تمرین و ممارست وهمچنین با یاد گیری اصول داستان نویسی خود حاصل می گردد. انتظار نیست که یک شبه ره صد ساله برویم .اغلب نویسندگان بزرگ نه کلاس داستان نویسی رفته اند نه تحصیلات مرتبط با ادبیات داستانی دارند . هستند کسانی که سالها کلاسهای ادبیات داستانی و دوره های حرفه ای داستان نویسی را طی کرده اند اما حتی یک داستان متوسط هم ندارند . تا شما قادر به نوشتن نباشید نمی توانید به چگونه نوشتن بیندیشید.پس از هم اکنون شروع کنید .همیشه یک کاغذ و قلم همراه داشته باشید و به ثبت وقایع ویا هر مطلب دیگری که دوست دارید بپردازید .شروع کنید .نترسید.

شهروز براری صیقلانی   
باغ طاووسیه    
مهرماه1396شیراز 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد